Hvordan skrive en uformell brev

Hvordan skrive en uformell brev


Kunsten brevskriving, i en alder av e-post og tekstmeldinger, er ikke lenger utbredt med lokke av direktemeldinger. Det er ikke noe insentiv, med umiddelbar kommunikasjon, for å skrive en lang fortelling. Men å skrive et uformelt brev til en venn eller slektning er et minne skape opplevelse både for mottaker og forfatter. En uformell brev, hvis du vet formatet, er lett å skrive og vil være høyt i årene fremover.

Bruksanvisning

Skrive The Letter

Get standard 8-inch by 11-inch writing paper and a pen. 1 Få standard 8-tommers med 11-tommers skriver papir og en penn. Du kan bruke vanlig papir eller brevpapir med design. Sørg for å få konvolutter som vil holde det ferdige brevet. Kjøpe frimerker. Pass på at du har riktig porto å sende brevet.

Write the date at the top and right hand side of the paper. 2 Skriv inn datoen øverst og høyre side av papiret. Du trenger ikke å skrive adressen din hvis du sender brev til venner eller slektninger som allerede har denne information.You vil skrive inn adressen på konvolutten.

Write the salutation on the left of the paper. 3 Skriv en hilsen på venstre side av papiret. Start med "Dear (fyll inn blank)", og deretter hoppe en plass. Start med "Hei!" hvis du føler denne hilsenen høres for formell. Bruk mer formelle "Kjære" når du skriver til foreldre, besteforeldre eller andre som er eldre enn deg. Bruk uformell hilsen når du har tenkt å sende brev til en venn eller søsken.

Write the body of the letter. 4 Skriv kroppen i brevet. Begynn med en avhandling uttalelse som forteller leseren hovedideen av brevet. Et eksempel kan være et barn å skrive hjem fra sommerleiren. For eksempel "Kjære mamma og pappa, jeg nyter sommerleiren på sjøen." Legg spesifikk informasjon om den innledende avsnitt som, igjen for eksempel "jeg med kajakk med mine beste venner fra i fjor sommer, jeg gikk turer i skogen med dem, og vi gjorde vennskap armbånd." Hold tonen i manuskriptet lys og la ut ubehagelige detaljer. Oppsummer brevets hovedpunktene som "Jeg har en god tid, og jeg kan ikke vente til neste års leir."

Proofread the letter. 5 korrektur brevet. Skriv en passende konklusjon som "kjærlighet", "Miss you", "See you soon" osv, avhengig av hvem du skriver brevet til og hvordan du er i slekt. Registrer ditt navn eller kallenavn med samme hensyn i tankene. Adresse konvolutten med adressen til mottakeren i midten av konvolutten og din returadresse i konvolutten øvre venstre hjørne. Stemple brev og sende det.

Related Posts