Ideer for Spiderman Cupcakes

Ideer for Spiderman Cupcakes


Spiderman er en elsket tegneserie karakter og hans popularitet strekker seg også til mat. Spiderman cupcakes er et flott tillegg til en Spiderman-tema fest, spesielt for små som drømmer om skyting duk av håndleddene som karakteren gjør i tegneserier og filmer. Det finnes ulike dekorasjoner du kan gjøre for å Spiderman cupcakes ser autentisk.

Red and Black Webs

Du kan lage vanilje eller sjokolade cupcakes med denne Spiderman tema. Pynt hver cupcake med rød glasur å tjene som bakgrunn. Deretter plasserer svart glasur i en plastpose og klippe et svært lite hull i det ene hjørnet. Ved hjelp av posen, gjør et spindelvev mønster, ligner på web benyttes til å representere Spiderman. Hvis du er usikker på hva nettet skal se ut, referere til en Spiderman tegneserie eller film sikkerhet for å få en klar idé.

Spiderman Face Cupcakes

Sette et ansikt med temaet ved å sette en Spiderman ansikt rett på dine cupcakes. Bruk vanilje eller sjokolade cupcakes, avhengig av dine preferanser. Pynt med en bakgrunn av hvit glasur - du kan bruke pisket krem ​​eller smør krem ​​ising. Deretter plasserer en marsipan i form av Spiderman hode på toppen av cupcake. Pipe svart glasur på marsipan for øynene.

Spiderman Transfer Cupcakes

Glem prøver å gjenskape Spiderman på egen hånd; bruke en smør krem ​​overføring til å sette en faktisk bilde av Spiderman på cupcakes. Du kan bruke en fargelegge på å gjøre overføringen og et kit fra din lokale hobbybutikk der for å overføre bildet til ising. Dette gir deg et mer autentisk bilde av Spiderman på dine cupcakes.

3-D Spiderman

Spar deg bryet med å dekorere cupcake med intrikate ising design og i stedet gjøre en tredimensjonal (3D) Spiderman cupcake tema. Is cupcake med rød, svart eller hvit glasur. Deretter bruker du en Spiderman 3-D merket og stikke den i toppen av cupcake. Dette er en mer enkel måte å innlemme en Spiderman tema, spesielt hvis du ikke har ferdigheter for komplisert ising design.

Related Posts