Kan du blande en hvit dyne med kremfargede vegger?

Kan du blande en hvit dyne med kremfargede vegger?


Hvitt og krem er både nøytrale farger, noe som betyr at de går med andre farger, inkludert hverandre. Utfordringen når du arbeider med kremfargede vegger og en hvit dyne er å avgjøre hva andre farger du vil integrere inn i rommet basert på stemningen du ønsker å opprette.

Psykologi av Hvit

I den vestlige verden, er hvit assosiert med renhet, sikkerhet og kreativitet. Det er ikke bare føles trygt, men er også et sikkert kort når dekorere. Hvit kan kobles sammen med andre farger og ende opp som ser like imponerende.

monokromatiske

En monokromatisk fargevalg er oppnådd ved hjelp av ulike nyanser av samme farge. Du er halvveis hjemme ved å kombinere krem ​​vegger med en hvit dyne. Utvide på det temaet ved å legge mer av det samme inn i rommet. Male taket en ren skarp hvit eller en litt lysere nyanse av krem ​​enn veggene. Innføre off-hvite møbler og en snø hvit teppe og gardiner. Maling rommet trimme den samme intense hvite som dyne, og aksent seng med kremfargede puter og pledd.

Velge en Mood

En av fordelene med kremfargede vegger og en hvit dyne er at du kan sette noen stemningen du ønsker. Innføre vitalitet og spenning gjennom bruk av "varme" farget aksenter. Hvis du ønsker å huske hvilke farger er varme, tenk på solen. Rødt, oransje og gult er alle varme, spennende nyanser. Hvis du heller vil, kan du melde deg på en rolig, rolig plass ved å innføre "cool" farget aksenter. Kjølige farger er de du kan se i et snødekket fjell vista. Blå, grønn og fiolett er alle kule, beroligende nyanser. Introduser enten humør gjennom aksenter som lampeskjermer, området tepper og kunstverk.

enkelhet

Du har allerede lagt grunnlaget for enkelhet ved å velge kremfargede vegger og en hvit dyne. Bær som ren, enkel innredning ut ved å begrense antall ting du tar inn i rommet, ha massevis av åpen gulvplass og organisering slik at alt har sin plass.

Related Posts