Kirkens tabell dekorasjon ideer

Kirkens tabell dekorasjon ideer


Kirkelige handlinger og aktiviteter er mest givende når de involverer alle medlemmene i menigheten og gi dem en aktiv rolle å spille. En ånd av fellesskap og deling er det som trekker mange mennesker til kirken funksjoner. Selv prosessen med å dekorere tabeller for hendelser kan bli beriket ved å invitere de som vil delta for å delta.

Et personlig preg

En enkel måte å lage tabellcentre som er både kunstnerisk og meningsfylt, er å invitere kirkemedlemmer til hver bringe et objekt som er viktig for dem å inkludere i midtpunktet. Dette fungerer godt i ferier, siden de fleste mennesker har noen ornament eller dekorasjon som bærer spesiell betydning for dem. Etter hver person har plassert sine objekter på en tabell, be alle om å velge et objekt som de finner interessant eller vakre å bringe til bordet deres og legge til midtpunktet. På slutten av arrangementet, invitere dem til å finne eieren av dekorasjonen de valgte og returnere det til dem. Denne aktiviteten oppfordrer alle til å mingle og gnister interessante samtaler.

Tenn et lys

Stearinlys blir ofte brukt for å gi godt lys og legge eleganse til borddekorasjoner, men de kan ta på seg ekstra betydning når de er tent ikke før, men under arrangementet. Plasser ett lys for hver plass ved bordet. Pass på å bruke holdere eller kopper under stearinlys å beskytte duker. Når vi inviterer deltakerne til å tenne stearinlys, be dem om å si en stille bønn for noen i nød eller takke for noen viktig for dem.

En midtpunktet som gir

Som et alternativ til et overdådig bord dekorasjon, kan en tom boks fungere som en meningsfull midtpunktet. Før arrangementet, spør de som vil delta for å få noe å legge til en omsorg pakke. Fortell dem som vil være mottaker av pakken og gi ideer til å fylle den. Pakkene kan sendes til misjonærer eller soldater utenlands eller til lokale folk i nød.

Flower Raffle

Når budsjettet for dekorasjoner er stramt, er det fortsatt mulig å gi elegante og vakre borddekorasjoner ved hosting en tombola. Kjøp blomsterdekorasjoner for hver tabell. Inviter folk som deltar på arrangementet for å sørge bud for blomsterdekorasjoner på sitt bord. De kan da ta med hjem ordninger, noe som gjør noen til å nyte blomstene heller enn å la dem gå til spille, samtidig som de sparer penger for kirken.

Related Posts