Kosmetiske prosedyrer for å redusere store porer

Kosmetiske prosedyrer for å redusere store porer


Pore ​​størrelse bestemmes av genetikk og hudtype, ifølge Toronto kosmetisk hudlege Dr. Lisa Kellett. Solskader og røyking er andre faktorer som påvirker porestørrelsen. Porene kan virke større på grunn av for mye olje eller for lite kollagen. Selv om du ikke kan gjøre porene mindre, kan noen kosmetiske prosedyrer gjør porene vises mindre.

microdermabrasion

Kosmetiske prosedyrer for å redusere store porer


Microdermabrasion er en ikke-kirurgisk kosmetisk prosedyre der det ytterste laget av huden er sloughed av. Prosessen fjerner olje og svarte hoder fra porene og stimulerer også kollagenproduksjonen. Fjerne olje fra porene gjør porene vises mindre og kollagen hjelper porene bli stramt. Microdermabrasion er utført gjennom bruk av en microderm maskin. Denne maskinen bruker krystaller å eksfoliere hudens overflate. Denne prosedyren tar ca 45 minutter og er ansett som lav-risiko.

Intense Pulse Light

Kosmetiske prosedyrer for å redusere store porer


Denne ikke-invasiv kosmetiske prosedyre benytter en laser for å forbedre utseendet av store porer. IPL stimulerer kollagenproduksjonen, og dette hjelper porene vises mindre. IPL fjerner fine linjer, pigmentflekker og hudskader. IPL er utført av en maskin som sender pulser av lys inn i huden. Som lyset treffer huden er det omgjort til varme.

kjemisk Peel

Kosmetiske prosedyrer for å redusere store porer


Denne prosedyren sloughs av et lag med hud med syre. Acid er brukt til ansiktet, sitte på i noen minutter og skylles av. Huden vil skalle og Slough off for en periode av dager. Denne prosedyren reduserer pore størrelse og fremmer glatt hud. Kjemisk peeling fjerner whiteheads og blackheads, reduserer synligheten av porene. Det er en mulighet for infeksjon etter en kjemisk peeling, og du kan forvente en nedetid på fem dager til tre uker, avhengig av styrken av skallet.

intradermal BOTOX

Kosmetiske prosedyrer for å redusere store porer


Denne form for terapi reduserer synligheten av porer gjennom å redusere oljeproduksjonen. Noen hudleger anbefaler å bruke Botox i tillegg til andre kosmetiske prosedyrer som IPL for å oppnå maksimale resultater. Ifølge Dr. David Lohin sin artikkel med tittelen "Intradermal BOTOX," intradermal BOTOX ikke injisert i ansiktsmusklene, men i stedet det injiseres "på de fine musklene i huden som styrer porestørrelse." Denne kosmetiske inngrepet gir inntrykk av "glatt, pore-mindre, matt og heldags pulverisert" hud. Intradermal BOTOX reduserer også akne utbrudd og dermed også reduserer acne arr.

Related Posts