Liste over de Betydning av familie Crest Signs

Liste over de Betydning av familie Crest Signs


Historien om heraldikk, eller oppretting av riksvåpenet, strekker seg tilbake til den tiden av korstogene når folk som trengs for å være visuelt identifiseres raskt mens full rustning. Familie toppene utviklet seg over tid, med spesifikke betydninger knyttet til hvert tegn eller symbol som brukes i toppen. Selv om det er noen uenighet mellom forskere som til de absolutte betydningene av disse symbolene, er det noen allment akseptert betydninger.

farger

Familie toppene vises en rekke farger, hver med en bestemt mening knyttet til den. Red ble vanligvis knyttet til militære, kriger eller martyrstatuser, som betegner styrke. Blå betydde lojalitet og sannhet. Svart representert sorg eller utholdenhet, sammenlignet med hvit eller sølv, som sto for fred og oppriktighet. Gold tilkjenne generøsitet eller intelligens, og lilla ble brukt til å avgrense kongelige og rettferdighet.

Linjer og Ordinarier

Linjene som delte symbolene innenfor en familie kam representert i hovedsak naturlige elementer, men også tidligere problemer innenfor en familie eller strukturer. Bølgete linjer på toppen sto for en forbindelse til sjø eller vann, og en linje med et innrykket kant representert brann. Linjer som lignet skråstreker betegnes som "Raguly line" varslet betrakteren at familien hadde overvinne vanskeligheter i sin fortid. Svorne linje, som så ut som toppen av et slott, representert strukturer som byer eller festninger.

dyr

En rekke dyr ble avbildet på familien toppene. Den vanligste var ørnen, løve, slange og drage. Ørnen representert tapperhet, adel og styrke, blant andre kjennetegn. En løve på en familie kam sto for mot, tapperhet, tapperhet og styrke; og en slange ment visdom. Hvis en drage ble avbildet på toppen, det betydde at familien hadde vært en "tapper forsvarer av skatten" og stod også for beskyttelse.

Menneskeskapte gjenstander

En rekke menneskeskapte gjenstander ble avbildet på familien toppene - som rustninger, våpen, religiøse ikoner og strukturer. Armour representert ledelse på toppen. En rekke våpen - som piler, økser og sverd - mente familien var klar for kamp, ​​hadde en sammenheng med militæret eller representert rettferdighet. Korset var en vanlig religiøs ikonet portrettert i familien toppene, som sto for kristendom, tro, korstogene og himmelen. Strukturer - som festninger og tårn - representert storhet og sikkerhet.

Related Posts