Metodene for å Peeling Frukt og grønnsaker

Metodene for å Peeling Frukt og grønnsaker


Av alle kjøkken oppgaver, kan peeling være en av de minst likte. Tross alt, peeling poteter har lenge vært jobben til personen på bunnen av hierarkiet. Men det finnes verktøy og metoder som kan gjøre peeling grønnsaker enklere og raskere mens slik at du kan kaste bort mindre av det som er spiselig. Med litt eksperimentering og praksis vil du være i stand til å skrelle frukt og grønnsaker mye raskere.

paring Knife

En skarp liten kniv er det beste verktøyet for peeling mange frukter og grønnsaker, inkludert epler, pærer og rabarbra. De beste frukt og grønnsaker for å skrelle med en liten kniv er de som har stengler eller fast kjøtt. Når peeling med en liten kniv, jobbe vekk fra kroppen og bruke tommelen på kniven din hånd for innflytelse.

Swivel peeler

En svivel peeler, ofte kalt en potet peeler, er det beste verktøyet for peeling grønnsaker som poteter, squash og gulrøtter. Når du bruker en svivel peeler, skrelle vekk fra kroppen og holde fingrene vekk fra bladet. Svingbare peelers kan ikke virke skarp, men de kan gi deg en smertefull skrape.

Skje

Mange folk ikke innser at du kan skrelle noen grønnsaker med en skje. Grønnsaker med tynne skall som ingefær er lettest å skrelle denne måten. Du kan også bruke en skje til å skrelle gulrøtter hvis du ikke har en svivel peeler hendig. Når du er peeling med en skje slå bunnen av skjeen til å møte deg så skrelle vekk fra kroppen. Du kan bli overrasket over hvor effektivt du kan skrelle ingefær denne måten.

Related Posts