Mødre dag aktiviteter for en førskole bible study

Mødre dag aktiviteter for en førskole bible study


Mødre (og enkeltpersoner som tjener som moder tall) er hedret på morsdagen, en nasjonal helligdag som foregår på den andre søndagen i mai i USA. "Hedre din far og din mor» er en av De ti bud i Bibelen. Katolikker betale enorm respekt for Jesus mor, Jomfru Maria, og hedre henne hele mai. Førskole involvert i søndagsskolen eller et bibelstudium kan delta i moroa Morsdag aktiviteter.

Hånd-Print Lily Bouquet for moms

Mødre dag aktiviteter for en førskole bible study


Har preschooler spore sin hånd på et stykke hvitt eller oransje bygging papir, og deretter klippe det ut med sikkerhet saks. Hjelpe studenten rulle håndflaten til en kjegle, taping det stengt. Skjær en hvit eller gul chenille stammen til et lite segment, deretter kaste den inn i en "V" form (for lilje sentrum). Sett bunnen av "V" inn i et sugerør, sikre den med tape. Sett bunnen av halm gjennom hullet i lilje, sikre den med tape om nødvendig, deretter krølle lilje er "kronbladene" ved å pakke papiret rundt en blyant. Gjør nok liljer til en bukett. DLTK voksende Sammen anbefaler å legge en gave tag som sier: "Dette er ikke bare en lilje, som du kan tydelig se. Jeg gjorde det med min hånd, som Gud gjorde en del av meg. Den kommer med masse kjærlighet særlig å si , håper jeg du har en veldig spesiell morsdag! " Liljer, ofte brukt i kirkene i påsken, symboliserer dyd, renhet og royalty.

Mødre nevnt i Bibelen

Mødre dag aktiviteter for en førskole bible study


Vis preschoolers at Maria er ikke den eneste mor nevnt i Bibelen. Ordne studenter i en sirkel, og lese dem barnas historier om Sarah (mor til Isaac), Jochabed (Moses mor), og Hannah (Samuel mor). Illustrere hvordan disse kvinnene var innflytelsesrik i foreldrerollen. Vis dem bilder av disse mødrene. Gi preschoolers coloring sider med disse viktige kvinneskikkelser og få dem farge sidene for å gi til sine mødre.

En velluktende offer for moms

Mødre dag aktiviteter for en førskole bible study


La preschoolers bruke akvarell maling og en liten pensel til å bruke dråper med farge til et stort kaffefilter. Velg muntre blomster farger som gul, rød, rosa og lilla. Når filteret tørker, har studentene kutte filteret i en blomst form med distinkte kronblader. Lim kaffefilteret på et stort stykke bygging papir, så har de preschoolers tegne en stilk og blader med en markør. Med lærerens hjelp, preschoolers skrive på hvert kronblad ting som de liker med sin mor. Et sted på bygging papir, legge en inspirerende religiøs sitat om mødre, for eksempel: "Hvis du har en mor, er det ingen steder du sannsynligvis til å gå hvor en bønn ikke allerede har vært" (Robert Brault).

Bibelvers Knyttet til Mothers

Mødre dag aktiviteter for en førskole bible study


Vis preschoolers en liste over bibelvers som nevner mødre (se Ressurser). Bruk disse versene på Morsdag gratulasjonskort eller håndverk. Velg en spesiell vers om mødre og skrive vers i store bokstaver på et ark med plakat bord, forlater blanks for noen av verset viktigste ord. Skriv ut (eller skrive) de manglende ordene separat på biter av farget bygging papir (rosa ville fungere godt), og deretter skjule ordene hele bibelstudium eller førskolen klasserom. Har preschoolers gå på en "skattejakt" for å finne de manglende ord, så har dem finne ut hvor de går i verset. Tape ordene der de hører hjemme.

Related Posts