Pine Cone Owl Håndverk

Pine Cone Owl Håndverk


Kongler finnes vanligvis på bakken i løpet av høsten måneder. Kongler vokser på furutrær og bære treets frø. Når kongler åpen, frøene ut, og de ​​kongle tørker og stivner i åpen stilling. Med furu kjegle skalaer fra hverandre og herdet på plass, er det kongle ligner på en ugle kropp i farge og visuell tekstur, noe som gjør dem ideelle for kongle ugle håndverk.

fjærkledde Owl

Lag en fjær ugle håndverket i høst, når bladene faller. Samle noen kongler, blader og falt eikenøtter fra utsiden. Lim elementene sammen, ved hjelp av kongle som uglen kropp, bladene som ugle vinger og topper av eikenøtter som ugle øyne.

fuzzy Owl

Noen ugler er ikke ligner i fargen til kongler, som snøugle, som er nesten helt hvit. Lag unike utseendet til en snøugle ut av en kongle ved å strekke ut bomull baller eller bruker håndverket bomull å vikle rundt furukongle. Teksturen av furukongle vil gi ugle den fjærlett tekstur mens den hvite bomulls vil gi riktig farge.

Owl Ornament

Bruk små kongler å gjøre ugle smykker. Bind et stykke garn rundt toppen av furu kjegle før du begynner. Bruk googly øynene for ugle øyne og håndverk fjær eller blader som vingene. Barna kan også velge å kutte former ut av håndverket skum til bruk for vingene og nebb. Så lenge garnet er forsvarlig festet rundt toppen, kan uglen være en pryd, uansett hvordan du dekorere den.

Owl Navn Kortholder

Lå furu kjegle på sin side for å gjøre en ugle ansikt på toppen av konglen ved å feste googly øyne. Deretter lim fjær på sidene av furukongle for vinger. Lag visittkort ved hjelp av kartong og hold navnet kortet inn i toppen av furu kjegle ugle. Med furu kjegle liggende på siden, hold navnet kort mellom furu kjegle skalaer.

Related Posts