Romantisk Jeg beklager Ideas

Romantisk Jeg beklager Ideas


Å gjøre feil er en del av livet, men noen ganger sier du beklager bare ikke er nok. Handlinger har en tendens til å snakke mer enn ord. Vis din betydelige andre du er virkelig unnskyldende med en romantisk gave eller gest.

Favour Passes

Lag en rekke kort som sertifiserer løfte om en fremtidig tjeneste som skal innløses når som helst ved signifikante andre. Et pass for en massasje, en husholdning ork eller hjemmelaget måltid er alle ideer du kan skrive på disse kortene.

Surprise blomster eller lunsj

Send betydelige andre en bestilling av hennes favoritt blomster eller bestille hennes favorittrett å ha levert til hennes arbeidssted. Dette vil lyse opp hennes stressende eller kjedelig dag på jobb og minne henne om at du er lei og tenker på henne.

Gift Basket

Utgjør en gave kurv som inneholder alle betydelige andre favoritt mat og andre elementer. Lever det til ham på jobb eller hjemme komplett med en jeg beklager kort. Har det profesjonelt levert for å gi den en ekstra romantisk preg.

Singing Telegram

Humor har en tendens til å være den raskeste måten å manges hjerter. Kile henne morsomme bein ved å ansette en syngende telegram tjeneste for å besøke huset hennes og synge en unnskyldning sang til henne. Dette vil gjøre henne til å le og lette opp hennes humør før du ringer for å gjøre ditt offisiell beklagelse.

Related Posts