Selskaps program oppslags ideer

Selskaps program oppslags ideer


Selskaps planleggere søker etter måter å holde gjestene underholdt og informert. Noen legger aktiviteter til selskaps programmer eller bulletiner. Disse programmene kan aktivere gjester til å samhandle med hverandre og nyte bankett med sine gruppemedlemmer eller kolleger.

Finne noen som

For å holde selskapsdeltakere holdt og hjelpe dem å bli kjent i løpet av en bankett middag, inkluderer en runde finne noen som i programmet. I programmet, har 10 til 20 kvaliteter at deltakerne må finne på andre. For eksempel kan en uttalelse være: "Finn noen som aldri har sett havet." Når en deltaker finner noen som aldri har sett havet, kan han ha den personen signere sitt program i det aktuelle stedet. Uttalelser kan relateres til banketten tema. Hvis det er et kontor bankett, kan spørsmålet være: "Finn noen som har tre eller flere krus i sin bås." Den første personen til å fullføre sin finne noen som ark i programmet er vinneren.

Silly Awards

I bulletinen, inkluderer en side for å rive ut som har plass for deltakerne til å stemme og gi sine lagkamerater eller kollegaer en dum pris. Hvis bankett er for et idrettslag, men bare tillate medlemmer av teamet til å stemme på de dumme valg. Foreldre eller signifikante andre bør ikke være involvert i valgprosessen. I løpet av kvelden, kan folk skrive ned et gruppemedlem eller kollega for utmerkelser som "Høyest Mouth", "Mest sannsynlig å ende opp i fengsel" eller "mest sannsynlig til å spille profesjonelt." Vær kreativ og tenk på noen priser som vil lett passe enkelte gruppemedlemmer. Samle sidene før banketten ender, tally tildelingene og presentere morsomme tildelinger til deltakerne før de forlater.

Crazy bildetekster

Grupper som har jobbet sammen for en periode, og har bilder som arbeider sammen vil nyte muligheten til å skrive gale eller kreative bildetekster på bilder i sitt program eller bulletinen. Kopier flere svart-hvitt bilder inn i programmet. Under hvert bilde, være plass til å skrive morsomme bildetekster. Selskaps deltakerne kan arbeide på sine bildetekster under middagen eller mingling tid. Ha en boks klar for deltakerne å slippe sine sider med bilder og bildetekster. På slutten av banketten, spille hvert bilde på en lysbildefremvisning på forsiden og lese noen av de mer kreative eller morsomme bildetekster for publikum å nyte.

Related Posts