Skjønnhetssalong regler og forskrifter

Skjønnhetssalong regler og forskrifter


Ifølge First Research, markedsanalyser fast, det er 80.000 skjønnhetssalonger i USA, genererer en omsetning på ca £ 10 milliarder. The First Forskning nettside sier at den gjennomsnittlige salongen sysselsetter 10 personer. Salonger er regulert av de enkelte landene de befinner seg i.

Hygiene

Salonger må vise sin sanitær kort Karakter (fordelt etter en inspeksjon av staten styret i sensorer) til enhver tid. Salonger er nødvendig for å opprettholde hygiene standarder, inkludert å vaske hendene mellom kunder, avhending av forsyninger som voks kluter og desinfisering gjenbrukbare verktøy umiddelbart etter bruk. Salongen må også ha et rent, vedlikeholdt, funksjonelle offentlig hvilerom med både varmt og kaldt rennende vann. Renovasjons ansatte (som vanligvis besøker en gang per år) også klasse salongen på ventilasjon, overskytende materialer i arbeidsområdet, enten leverer er avkortet og lukket, tilgjengeligheten av førstehjelpsmateriell og det generelle utseendet av salongen.

Licensing

Aestheticians, spiker teknikere og kosmetologer må ha lisens. Personer som er interessert i å jobbe i disse karriere feltene må delta på en skjønnhet skole for 1500 timer (kosmetikk), 300 timer (manikyr) eller 600 timer (esthetician). Etter å bli lisensiert, er salongen ansatte pålagt å ta åtte timer etterutdanning hvert år, inkludert temaer som grunnleggende for helse og sikkerhet, The Art Of Professional Beauty, Hair Color Theory and Correction, Designer Pink & White Gel og Bare Bodies: Art of Full Body Voksing. Salon ansatte som flytter til en annen stat er ikke pålagt å omskolere så lenge lisensen er gyldig, og det er ingen ventende disiplinære tiltak. Salon personell er pålagt å vise sine lisenser på sine arbeidsstasjoner.

prosedyrer

Hver stat har sitt eget sett med regler for de prosedyrer som tilbys i en salong. For eksempel, i North Carolina, er salonger forhindret fra å utføre prosedyrer som for eksempel permanent make-up (tatovering pigmentert farge), øret stifting og callus barbering. Under salong tjenester, må arbeiderne plassere en hals bånd eller håndkle rundt en kundes nakke. Nakke / hodestøtter som brukes i hårvask og trimming områder skal desinfiseres mellom prosedyrer.

Related Posts