Slik fjerner en Willow Tree

Slik fjerner en Willow Tree


Piletrær må fjernes når de har erfaring alvorlig vinterskader eller avtale en soppinfeksjon som ikke blir bedre. En piletrær treet ikke ordentlig plantet, eller på et sted som ikke har plass til sin størrelse må fjernes av sikkerhetsmessige grunner og helsen til treet. Topping - trimming kronen av - et piletre er aldri en god idé, fordi det vil føre til at bortfallet av treet. Når et piletre er kuttet ned, fjerne stubben også, eller det vil resprout.

Bruksanvisning

Walk to the side that you want your willow tree to fall. 1 Gå til side som du vil at piletre å falle. Lag en 45 graders oppover kutte en tredjedel av diameteren på piletre med en motorsag. Klipp 45 grader nedover for å møte det første kuttet, og skaper et hakk. Du vil ende opp med en V-formet snitt på treet.

Make a cut on the opposite side that goes right above the notch cut in the front. 2 Lag et kutt på motsatt side som går rett over hakket kutt i front. Skjær rett gjennom treet og stoppe en tredjedel av veien for å komme seg ut av veien. Den tredje kutt frigjør trykket som de to første kuttene skaper og får treet til å falle.

Cut up the willow into manageable pieces with your chainsaw or hatchet. 3 Skjær opp selje i håndterbare biter med motorsag eller øks. Brenne eller kaste bort piletre tre.

Dig a trench a few feet away from the base of the willow tree that is at least 6 to 12 inches deep. 4 Grav en grøft et par meters avstand fra bunnen av piletre som er minst 6 til 12 inches dyp. Skjær de utsatte selje røtter med en beskjæring sag. Plasser en landskaps bar under stubben og trykk ned med kroppsvekt inntil stubben utgivelser fra jorda.

Lay the stump on its side and remove any stubborn willow roots in the soil. 5 Legg den stubben på siden og fjerne eventuelle gjenstridige selje røtter i jorda. Skjær opp stubben og kast av bitene.

Related Posts