Slik unngår du at Soggy salater til lunsj

Slik unngår du at Soggy salater til lunsj


Det er ikke alltid lett å spise økonomisk og ernæringsmessig godt når du er borte fra hjemmet. Når du forbereder en lunsj for arbeid eller skole, er det vanskelig å unngå fetende og pakket mat, som de er praktisk for transport. Sitte ned til en frisk salat er en mat-bevisst valg, men forbereder din egen salat på forhånd kan være vanskelig, så pakking og transport har en tendens til å gjøre selv den ferskeste forberedt salat i en soggy rot. Kunsten å holde en salat fra å gå soggy er alt i emballasjen.

Bruksanvisning

1

Vask ut en middels stor plastboks container som er høyere enn den er bred. Beholderen må ha en snap-låsing lokk. Salater og friske grønnsaker beholde beste inne hardt vegger containere, som de bidrar til å forhindre muligheten for knusing. Høye, plastlåse beholdere er den mest praktiske, selv om tyngre glassbeholdere kan brukes om nødvendig.

2

Fyll beholderen med de tyngste elementene først, slik at de synker til bunnen. Knust grønnsaker frigjøre overflødig væske, som i sin tur fører til sogginess. For å unngå knusing grønnsaker, plassere tunge gjenstander, for eksempel kokte bønner, gulrøtter, grønne bønner, hakket løk eller hakket frukt, på bunnen av beholderen.

3

Fyll en liten beholder med olje eller dressing, og smekk lokket godt på. Plasser den direkte på toppen av grønnsakene i høy container. Med mindre du kjøper enkelt produsert pakker av salatdressinger eller oljer, må du ha små låse beholdere for å holde den flytende elementer. Du kan finne egnede beholdere på de fleste kjøkken og hjem butikker.

4

Fyll liten plast zip-close poser med ost, nøtter eller krutonger for å holde dem fra å bli gjennomvåte. Cheese "smelter" når det kommer i kontakt med fuktighet, mens nøtter og brødsmuler absorbere fuktighet som svamper. Plasser poser på toppen av dressing beholdere.

5

Pakk salat løst på toppen av alt i det høye container, og etterlater et lite hode plass på toppen. Smekk beholder lokket godt på. Salat bør være den aller siste tingen i beholderen slik at det ikke blir knust. Dette er den mest delikate av alle salat ingredienser; uten skarp, frisk salat, er en salat rett og slett en soggy haug av grønnsaker.

6

Plasser den lukkede beholderen inne i en isolert lunsj bag sammen med en ispose for å holde den kald. Salat og wilt grønnsaker i fuktige, varme forhold, så det er viktig at du holder din salat beholder kult å unngå sogginess. Hvis mulig, avkjøl salaten beholder når du kommer på jobb, skole eller hva destinasjonen du er på vei for.

Related Posts