Slik unngår du at Sove på magen

Slik unngår du at Sove på magen


Hvordan sover du sier mye om din personlighet, avslører hvorfor du har visse smerter og er vanskelig å endre. Mage sviller er mindre vanlig enn de som sover på ryggen eller sider, ifølge Dr. Chris Idzikowski av Sleep Assessment and Advisory Service. Han sier også at mage sviller ikke liker kritikk. Likevel, å sove på magen kan føre til en bokstavelig "smerte i nakken" og forkorte muskel lengde. Det overextends også tilbake, noe som fører til lav ryggproblemer. Overvinne mage-sover vane kan gjøres med tips og verktøy.

Bruksanvisning

Give yourself an obstacle. 1 Gi deg selv en hindring. Start ut å sove på din side, og klemme en stor kropp pute. Hvis du prøver å snu, vil det være noe i veien. Du kan også støtte puter på begge sider av deg, så du kan ikke snu. Spoon betydelige andre og sette puter bak ryggen din, slik at du ikke vil slå seg til magen. Det finnes spesielle dråpeformede puter eller de som går foran i pyjamas for å hindre magen sove.

Make it uncomfortable to sleep on your stomach. 2 Gjør det ubehagelig å sove på magen. Du kan sy tennisballer til forsiden av pyjamas så magen sove er ikke hyggelig. Sett kulene i front lommer av en pyjamas topp. Gå å sove på ryggen og legg en pute eller brettet opp teppe på brystet eller magen, slik at når du flytter den faller av og vekker deg opp.

Put on an eye pillow. 3 Sett på et øye pute. Gå å sove på ryggen med et øye pute over øynene. Du kan bruke en med aromatiske urter for å hjelpe deg å sovne eller en uten. Bare ikke feste den rundt hodet ditt, hvis dette er mulig. Så, hvis du prøver å snu, vil øyet pute falle av, noe som kan tilstanden du å bli satt eller vekke deg opp slik at du kan practicie går "tilbake til sengs."

Use positive reinforcement. 4 Bruk positiv forsterkning. Før du går til sengs, fortell deg selv at du vil sove på siden eller på ryggen hele natten. Visualiser deg selv å sove i den posisjonen som du ønsker og knytte denne posisjonen med noe positivt som en god natts søvn eller hyggelige drømmer. Du vil kanskje bli overrasket over hvor en bevisst innsats for å endre en vane vil fungere bedre når du ikke kritisere deg selv for å gjøre noe galt.

Change your nighttime routine. 5 Endre nighttime rutine. For å endre sovestilling, må du kanskje endre hele går til sengs ritual. I stedet for å lese før sengetid, lytte til avslappende musikk. Sove på den andre siden av sengen eller endre det du bære til sengs. Gjør det så forskjellig at endringen i sovestilling ikke skiller seg ut.

Related Posts