Spiderman Cupcake IdeasSuperhelter er alltid et populært alternativ for birthday party temaer med Spiderman er en av de mest elsket. Cupcakes tilbyr et enkelt alternativ til tradisjonelle bursdagskaker. De er praktisk fordi barna kan betjene seg selv, og ingen har til å kutte kaken i hele partiet. Legge til Spiderman tema til cupcakes gjør dessert passer rett inn i partiet tema.

ring Topper

Plastic Spiderman ringer fra en fest forsyning butikken fungerer godt som cupcake toppers. De legger temaet til cupcakes og gi barna en liten godbit når de er ferdig å spise. Is cupcakes i rød eller hvit frosting. Du kan også kjøpe vanlig frostet cupcakes fra et bakeri. Trykk ringen inn glasur med Spiderman-symbolet vendt ut. Et annet alternativ er å se etter Spiderman cupcake toppers. De er vanligvis plast og ligner et lite skilt med en innsats og et bilde på toppen.

Spindelvev

En edderkopp glasur på toppen av kaken er en annen enkel dekorere alternativ. Is toppen av kaken rød eller hvit. Plasser svart frosting i en kringle bag utstyrt med en runde dekorere tips. Tegn et spindelvev mønster over toppen av de avkjølt cupcakes. Tilsett litt plast edderkopp ring for ekstra dekorasjon. Dette vil gjøre det ligne på forsiden av Spiderman drakt.

Spiderman Face

Et annet alternativ er å gjenskape Spiderman ansikt på toppen av cupcakes. Cupcake topper er rundere enn Spiderman ansikt, men de er nær nok til å gjøre en søt cupcake. Is kaken med rød frosting. Tegn linjer på Spiderman ansikt. Tegn omrisset av Spiderman øynene med svart frosting. Fyll ut øynene med hvit frosting å gjøre dem ser ut som Spiderman ansikt.

cupcake Cake

Et annet alternativ for cupcakes er å arrangere dem i en cupcake kake. Plasser cupcakes på en kake bord i form av Spiderman hode. En liten skvett av frosting under hver cupcake holder den på plass. Glatt et lag med rød frosting enn alle de cupcake topper så det skaper en solid lag. Dette skaper utseendet av en stor kake, selv om under er individuelle cupcakes. Legg spindelvev linjer og Spiderman øyne ved hjelp av frosting å fullføre dekorasjon på toppen av kaken.

Related Posts