Spiderman Vegg Paint Colors

Spiderman Vegg Paint Colors


Mange barn drømmer om å være en superhelt, og hvilken bedre måte å være en superhelt enn å ha et rom som er innredet i dette temaet? Spiderman er en klassisk superhelt, og hans lyse, levende drakt er en inspirasjon for mange soverom dekor valg. Den røde, blå og svart funnet i hans drakt kan også være lett å finne i de fleste jernvareforretninger.

rød

Spiderman rød er en lys, dyp rød som lett kan kjøre forbi et rom. Rød maling er tilgjengelig i de fleste hjem forsyne butikkene. For å få riktig farge, ta et bilde av Spiderman med deg og spør malingen sentrum for å farge matche den røde på bildet slik at du får nøyaktig den fargen maling du ønsker. Hvis du ikke har et bilde, se etter en lys ekte rød farge. Reds er notorisk vanskelig å male med, fordi de har en tendens til å trenge flere strøk. Prime veggene først, eller kjøpe maling med innebygd primer for å unngå dette problemet.

Blå

Spiderman blå er en levende Cerulean blått. Denne fargen er allment tilgjengelig i hjemmet forsyne butikkene, og du kan ta et bilde å ha denne fargen perfekt farge matchet. Hvis du ikke fargen passer til blå maling, se etter en lys, dyp blå. For best resultat, holder den opp mot rød maling farge du valgte å sikre at de fungerer godt sammen. Denne blå fungerer best med en primer enten malt på veggen før du bruker maling eller inkludert direkte i malingen.

Svart

Spiderman hule ville ikke være komplett uten et snev av svart nødvendig for sin web. Svart er en vanlig farge og er lett å finne, men det kan være vanskelig å male med. For best resultat, velger den mørkeste, ekte svart du kan finne. Når du bruker svart, bruk en satin-finish eller halvblank maling, og prime med en mørk primer laget for svart maling. I de fleste Spiderman rom, svart fungerer best for aksenter, for eksempel en malt web og grenser.

Hvit

Hvit maling fungerer godt for skisserer, grenser og aksenter i en Spiderman-tema rom. White er den mest tilgjengelige maling farge på ditt hjem forsyning butikken, så det vil være lett å finne. Velg en ekte hvit maling, i motsetning til off-white, og bruke det med måte. Hvit maling ser best ut i en satin eller semigloss overflate slik at den beholder lett glinsende utseende minner om en tegneserie bokomslag.

Related Posts