Spill for Jesu lignelser

Spill for Jesu lignelser


En lignelse er en historie som illustrerer en moralsk eller leksjon. De fleste av Jesu lære er i form av lignelser. Faktisk mer enn en tredjedel av evangeliene inneholder lignelser som Jesus fortalte. Læring disse lignelsene kan hjelpe barna å finne håp og forstå himmelriket. Men barn lærer mer gjennom aktiviteter, noe som kan gjøre undervisningen Jesu lignelser mer utfordrende. Bruke spill kan engasjere barn og gjøre læringen mer moro.

Word søk

Du kan ofte finne ord søk gratis på nettet. Du kan skrive dem ut og gi dem til ungdommer. Vanligvis inneholder de ord som er knyttet til Jesu lignelser. Dette kan gjøre å lære om Jesu lignelser mer moro og engasjerende for eldre barn.

Interaktive Online Games

Interaktive online spill kan engasjere barn i alle aldre. Disse spillene gjøre mer enn bare å lære lignelsene. De får også barn å tenke på hva lignelsene mener. De engasjere barn og oppmuntre dem til å tenke på egen hånd, noe som gjør erfaringene kommer til liv. Du kan finne noen interaktive spill i 3-D format, noe som gjør spillet mer realistisk.

Farging sider og puslespill

Du kan finne fargeleggingssider og puslespill i mange kilder, blant annet på nettet. Dette kan gi små barn en innføring i Jesu lignelser. Du kan selv ønsker å fortelle lignelsen bak bildet eller puslespill som barn fargelegger.

Seed Scatter

Du kan gjøre frøet scatter aktivitet med yngre og barn i skolealder. I denne aktiviteten samle deg noen frø og ta barna utenfor. La dem spre frøene og deretter plante noen frø i en liten gryte. Som de splitte og anlegg, fortelle dem om lignelsen om såmannen. Uken etter, spør barna om de ser noen av sine frø utenfor. Spør dem om frøene i sin pott. Bruk svarene til å snakke om lignelsen om såmannen.

Related Posts