Stillingsbeskrivelse av en frisørsalong eier

Stillingsbeskrivelse av en frisørsalong eier


Frisørsalong eiere er eierne av profesjonelle hårpleieprodukter virksomheter. De vanligvis ender opp med sin egen salong ved å åpne en franchise salong, kjøpe en etablert salon fra en annen eier pensjonere seg fra bransjen eller åpne en ny, uavhengig eide butikken. I alle forretningsscenarier, frisørsalong eiere er ansvarlige for salon operasjoner, noe som sikrer etterlevelse av hairstyling standarder og levering av tjenester i et kundevennlig og lønnsom måte.

Salon eier Ansvar

Mange salong eiere fortsette styling håret selv med sine salong eier ansvar. I hovedsak salong eiere har to jobber - bedriftseier og hår stylist. De har en tendens til både forretnings- og skjønnhet aspekter av salongen. Betjene kunder, gjennomgå service standarder, pris produkter for detaljsalg, oppfølging og løse kundeklager, generere ny virksomhet, bemanning, lede og styre salong arbeidere og administrerende økonomi er bare noen av frisørsalong eierens mange oppgaver.

Arbeidsmiljø

Frisørsalong eierne ikke følger en 40-timers arbeidsuke tidsplan. De er vanligvis den første som kommer i morgen og den siste til å forlate om natten. Timene er lange og inkluderer kvelder og helger. Atmosfæren generelt er hyggelig, rent og behagelig. Jobben kan være fysisk taxing; salong eiere er på beina for det meste av arbeidsdagen. De er også ofte utsatt for kjemikalier i håret, som kan forårsake midlertidig svimmelhet, hudirritasjon eller irreversibel skade på klær.

kosmetikk skole

Alle stater og District of Columbia krever en lisens for utøvere av kosmetikk-tjenester, inkludert frisørsalong eiere, barberere, kosmetologer og annen personlig utseende arbeidere. For å kvalifisere for en lisens, er uteksaminert fra et statlig lisensiert frisør eller kosmetikk skolen nødvendig. Frisørsalong eiere bør også ha minst en high school diplom eller GED. College erfaring og relaterte kurs er nyttig for virksomheten aspekter av frisørsalong eierskap. Frisørsalong eiere kan også dra nytte av kurs eller opplæring i salg, markedsføring og kundeforhold.

Profesjonelle ferdigheter og talenter

Vellykket frisørsalong eiere blande sin forretningssans med sin avanserte kunnskap om skjønnhet og hår trender og hår styling teknikker. De presenterer seg godt, holde en ryddig personlig utseende og opprettholde et rent, komfortabelt arbeidsområde. Mellommenneskelige ferdigheter og evne til å etablere rapport og kontakt med mennesker spiller en viktig rolle i en salong eiers langsiktig karriere suksess.

Inntjening

Mange faktorer, som for eksempel størrelsen og plasseringen av salongen, kan salongen eierskap modell, tilstanden i økonomien og tipping vaner av kunder dramatisk påvirke den samlede inntekten til frisørsalong eiere. Ifølge National Accrediting Commission av kosmetikk Arts and Sciences (NACCAS) og US Department of Labor, generelt, kan salongen fagfolk gjennomsnittlig opp til en £ 32 500 i årslønn.

Related Posts