Teak sealer vs teak olje

Teak sealer vs teak olje


Omsorg for teak er viktig å opprettholde det vakre utseendet på tre. Ubehandlet teak viser det til den karakteristiske rust grå farge. Behandle det med olje eller lakk hjelper det å holde sine vakre gylne toner.

Fordeler med Sealer

Selfangere blokkere ut skitt og holde essensielle oljer og harpiks i teak. De er enkle å bruke og meget holdbar.

påføring Sealer

Rengjør og olje teak før du påfører sealer. Tillate veden å tørke ut i minst to uker. Tørk av tre med en aceton-belagt fille. Påfør sealer med en børste og bruke tre strøk til treet har en jevn, matt finish. Umiddelbart rydde opp i eventuelle overskytende sealer med en fille. Påfør hver to til tre måneder.

Fordeler med olje

Bruk av olje til teak vil hjelpe den beholde sin gylne gløden, fremhever tre-korn og gjenoppretter tapt fuktighet. Det betyr ikke forlenge livet av tre, bare forbedrer finish.

Bruk av olje

Påfør oljen med en børste. Bruk ca tre strøk med olje som teak vil lett suge opp det første strøket. Tørk av overflødig olje med en fille fuktet med white spirit.

Typer av oljer

Linfrø og tung olje er de vanligste oljene for teak. Hver har lagt harpiks for å gjøre dem mer holdbare. Linfrø blir mørkere fargen på teak, er mindre kostbare og mindre holdbar. Tung olje er dyrere, men er mer holdbart og en lysere farge.

Related Posts