Teknikker for Carving Frukt og grønnsaker

Teknikker for Carving Frukt og grønnsaker


Carving råvarer regnes en kunst i den kulinariske verden. En utskåret tallerken med frukt eller grønnsaker kan brukes som et midt skjerm eller inngått konkurranse for en monetær pris. Selv om du kanskje ikke være interessert i konkurransen, kan du opprette skåret frukt og grønnsaker skjermer for bruk på egen parter. Produsere carving tar praksis, så kjøpe flere biter av frukt og grønnsaker i tilfelle du gjør en feil.

Verktøy

Å skjære frukt og grønnsaker vil du trenge et sett med verktøy og materialer som er spesifikke for kunsten. De fleste av disse verktøyene kan bli funnet i en hvite butikk eller en lokal kulinarisk forsyning butikken. Noen verktøy du trenger er: en melon baller med en stor og liten scoop, grillspyd av tre, en liten kniv, cookie stanser, mat-grade vaskbar markør, og en skje.

Nybegynner Frukt og grønnsaker

Når du starter opp carving produkter, vil du ønsker å jobbe med frukt og grønnsaker som er lettest å skjære. For frukt, kjøpe cantaloupes, vannmeloner eller Honeydew meloner for carving og jordbær, druer og blåbær for aksent stykker. For grønnsaker, start med reddiker, gulrøtter og søtpoteter.

frukt Blomster

Frukt blomster kan bli laget med forskjellige meloner, druer, bringebær og blåbær. Skjær melon i flate stykker som er minst 1/2 tommers tykke. Bruk blomster cookie stanser å skjære meloner i floral figurer. Plasser en melon blomst på toppen av en trepinne og trykk på spyd gjennom akkurat nok til å påføre en drue, bringebær eller blåbær på toppen som blomsten sentrum. Bruk frukt blomster i vaser, melon kurver eller som en måte å tjene frukt på et fruktfat.

skisserte

Det er vanskelig å se på et stykke frukt og bildet en design. Derfor starter med en disposisjon er vanligvis best for 3-D skåret frukt og grønnsaker. Start med å kutte av baksiden av en melon å gi deg selv en flat arbeidsflate. Skrell forsiden av melon å fjerne skall og eksponere frukt kjøtt. Kjøp en sjablong disposisjon i enkle mønstre som en stor blomst eller en stjerne på din lokale hobbybutikk. Plasser sjablongen over eksponert frukt og bruke et vaskbart mat-grade markør for å spore omrisset av sjablongen. Skjære rundt disposisjons områder med en skarp liten kniv og scoop ut kutt kjøttet ved hjelp av en skje. Dette vil hjelpe deg å lage 3-D bilder når du bare starte opp. Sakte oppgradere til mer vanskelige sjablonger.

Sikrer Carved Dekorasjoner

Bruk en klut dyppet i kaldt vann for å fjerne eventuelle skisserer eller rusk på frukt overflate. Fyll en sprayflaske med limesaft, sitronsaft, grapefruktjuice eller en kombinasjon av de tre. Spray den eksponerte overflate av frukt og grønnsaker med saften for å bidra til å hindre at de oksyderende. Oksidasjon er det som viser overflaten av frukt og grønnsaker brun, og syren i sitronsaft bidrar til å hindre dette.

Related Posts