Tips om baby Pageants

Tips om baby Pageants


Skjønnhetskonkurranser har vært en del av kulturlandskapet i USA siden 1920-tallet; opptog for babyer og barn kom på scenen i 1960. I dag kan barn konkurrere i et stort utvalg av konkurranser. Lokale babyen skjønnhetskonkurranser er mindre i omfang og ofte sponset av avdeling og barnebutikker, fotografer, modellbyråer og fylkeskommuner og statlige messer. Mer strukturerte opptog --- som ofte er svært konkurransedyktige --- er også tilgjengelig. Disse kommersielle skjønnhetskonkurranser er big business, og kan være en kostbar affære. Det er ting du bør vurdere før du går inn babyen i skjønnhetskonkurranser.

avgifter

De fleste lokale babyen konkurranser er relativt billig eller gratis. Men vær klar over at de sponset av barnemodellbyråer og fotografer er ofte laget for å lokke kunder i å selge dem profesjonelle tjenester. Det er mange kommersielle konkurranser som belaste startkontingent. Ofte vil det være en generell inngangsavgift, deretter ytterligere avgifter blir belastet for hver grad av konkurranse. Avhengig av konkurransen, kan avgiftene være hundrevis av dollar. Hvis du planlegger å legge inn en baby skjønnhet konkurranse bare for gøy, være forsiktig med skjulte avgifter og får ikke presset til å kjøpe profesjonelle bilder eller andre dyre tjenester som tilbys.

Tid og mer penger

For å være konkurransedyktig i "glitz" baby skjønnhetskonkurranser krever spesielle klær, sminke og hår styling som kan være svært kostbart. Formelle slitasje kan variere i pris fra £ 975 til £ 7800. Du vil også nødt til å investere i spesielle klær hvis du velger å gå inn badedrakt og sports deler av konkurransen. Selv små babyer ofte slitasje hairpieces og parykker eller deres foreldre vil ansette profesjonelle konkurranse frisører til å forberede barna for konkurranse. Noen søke falske øyevipper og beholde tjenestene til profesjonelle make-up artister til å dukke opp sine barn. Hvis du trenger å reise for konkurranse, må du faktor i kostnadene for reise, kost og losji på missekåringen.

Hvordan babyer blir dømt

Babyer er dømt annerledes, basert på konkurranse. Poeng blir vanligvis scoret på hver del av konkurransen, så å vinne noen av de samlede premiene må du angi de fleste om ikke alle de forskjellige segmenter av konkurransen. Noen av kriteriene vurderes i bedømme en missekåringen er personlighet, utseende, selvtillit og talent. Klær, hår og sminke spiller en stor rolle i å bedømme i de fleste glitz konkurranser, spesielt for små barn, så investeringen din og kompetanse på disse områdene er viktig hvis du ønsker å være konkurransedyktig.

Hva du kan vinne

De fleste babyen skjønnhetskonkurranser tilby trofeer og noen garantere hvert barn vil vinne en slags premie. De Universal Royalty konkurranser er ansett som den største. I disse konkurransene, toppen vinneren, eller "grand øverstkommanderende," får £ 650, en krystallkrone og en 6-fots trofé. Andre fordeler inkluderer startkontingent er betalt i sin helhet til den nasjonale konkurransen, en tote bag, en sateng Rhinestone banner, en bamse, bukett i lang stilk røde roser og en rekke andre gaver. Vinneren får også en gratis video av Mostraspelet og løftet om at vinnerens bilde vises på annonser for skjønnhetskonkurranse.

Related Posts