Ulike måter å ønske en Happy Birthday

Ulike måter å ønske en Happy Birthday


Ønsker noen en lykkelig bursdag er en hevdvunnen tradisjon, men bare si gratulerer med dagen noen ganger ikke ser ut til å være nok. Hvis du blir lei av å si det samme gang på gang, sette en kreativ vri på den. I stedet for bare å fortelle noen gratulerer med dagen når du ser ham, gå ut av din måte å sende en kreativ glad bursdag ønske om å bidra til å gjøre dagen virker mer spesielle.

bursdag Text

Nesten alle har en mobiltelefon. Send en tekstmelding til bursdag jente tidlig på morgenen på bursdagen hennes - like etter midnatt, for eksempel. Skriv noe kreativt dessuten bare happy birthday. For eksempel "Bursdager er bra for deg. Jo mer du har, jo lenger du bor." Sende bursdagsønske av tekst, så tidlig som mulig, gir deg sjansen til å være den første til å ønske noen happy birthday.

E-post Bursdagskort

Nettsteder lar deg opprette og sende gratis bursdag e-kort med personlige spesielle meldinger. Mange av dem kan du gjøre kortet tidlig og angi dato for å sende den. Dra nytte av denne funksjonen til å lage et kort på forhånd slik at du kan være sikker på at du ikke vil glemme å ønske noen en happy birthday. De fleste av nettstedene har kort i en rekke kategorier, slik at du kan tilpasse kortet til mottakeren. Du kan tilpasse kortene med personlige meldinger som passer til ditt forhold til mottakeren. Bursdag meldinger kan være romantisk, humoristisk eller grei, eller du kan selv gjøre opp en bursdag dikt som uttrykker dine følelser. Velg et kort fra en kategori som passer best personen du adressering, og deretter tilpasse den med et budskap som forsterker temaet.

ulike språk

Lag en liste over hvordan jeg skal si gratulerer med dagen på forskjellige språk, og deretter starte tidlig og tekst en happy birthday melding på et annet språk hver dag før noen fødselsdag. På dagen for hans fødselsdag, sende en tekstmelding med en bursdagsønske i språket han snakker.

Sosiale nettverk

Send noen en bursdagsønske på et sosialt nettverk området de bruker, som for eksempel Facebook eller MySpace. Legg inn en stor, glitrende bilde med "Happy Birthday, _______" som tar opp en stor mengde plass på mottakerens sosiale nettverk nettstedet er en god måte å ønske noen en happy birthday og la andre få vite det er mottakerens bursdag også. Flere nettsteder som lar deg lage tilpassede bursdag grafikk for å legge ut på sosiale nettverkssider uten kostnad (se Ressurser). Tenk å si gratulerer med dagen i mer uvanlige måter, for eksempel med en bursdag vits eller en personlig melding. For eksempel kan du bruke litt humor og si: "Jeg er takknemlig for nettsamfunn som sender bursdagspåminnelser til alle dine venner, eller jeg kan ha glemt det er bursdagen din i dag. Ha en happy birthday."

Singing Telegram

Send en syngende telegram til noens dør for å ønske henne en happy birthday. En kylling, and, ku eller klovn synge happy birthday kan være en overraskelse, og vil få en bursdag til en god start.

Video bursdagsønske

Send en DVD lykkelig bursdagsønsker. Dette er en spesielt god idé hvis du bor langt borte fra bursdagsbarnet. Samle venner og familie og synge happy birthday, og deretter bytter på å lage personlige bursdagsønsker til bursdag gutt eller jente.

Related Posts