Ulike måter å tjene Keg Beer

Ulike måter å tjene Keg Beer


Får en tønne kan være en enkel måte å tjene øl på enten en stor sosial begivenhet eller blant en liten gruppe venner. En tønne øl kan være en svært økonomisk måte å kjøpe store mengder øl. Det er mange forskjellige måter å tjene tønne øl, hver med sine egne fordeler og ulemper. Å finne den rette måten å distribuere øl avhenger av gruppen blir servert.

Selg av cupen

Ha en tønne-anbud selge drinker ved koppen. Dette er en enkel måte å både begrense mengden folk drikke og hente inn kostnadene ved tønne. Bestem deg for hvor mye du skal lade per drink ved å dividere mengde øl i tønne, vanligvis 15,5 liter eller 56218gr., Ved cup størrelse, vanligvis 454gr., For å finne ut hvor mange kopper en tønne kan tjene. Deretter dele antall kopper med prisen på tønne å oppdage hvor mye hver drink skal koste å tjene tilbake prisen på tønne. Noen problemer som kan oppstå fra å selge drinker ved koppen er at tønne-anbud må samle inn penger fra mange mennesker, og potensielle drinkers må betale i kontanter.

Kjøpe inn

Bruk tønne som en felles kilde til øl til en utvalgt gruppe mennesker som har donert penger til tønne kjøp. Del prisen på tønne jevnt blant gruppen og samle inn penger før du kjøper tønne. Alle i gruppen er like investert i kjøp av tønne og øl, som gir alle en mulighet til å kjøpe en liten mengde øl på en bulk rate. Med en buy-in, men kan stordrikkere drikke mer enn sin del av øl.

Selg Cups

Ulike måter å tjene Keg Beer


Selg spesielle kopper som angir kjøperen som en som kan drikke så mye de vil til tønne er tom. En blanding av både en buy-in og en by-the-cup kjøpet, kan spesielle "bunnløse" kopper selges til en høyere pris enn individuelle drinker å komme raskt tilbake kostnaden av tønne kjøp. Hvis for mange kopper er solgt, men kan kjøpere føler at de ikke har mulighet til å drikke sin del.

Gratis for alle

Tillat alle over-alder drinkers å drikke fritt fra tønne hvis tjente kostnadene for tønne er ikke en prioritet. Serverer øl fra en tønne på denne måten krever ikke en tønne-anbud, ikke krever en utveksling av penger og ingen føler seg snytt for sin del av tønne.

Related Posts