Ulike måter å tjene Pageant Dresses

Ulike måter å tjene Pageant Dresses


Å gjøre en missekåringen kjole er den beste måten å sikre sin unikhet samt spare penger. Enten du er i behov av en kjole til en liten jente eller neste Miss America, kan en godt utformet missekåringen kjole forlate seere og dommere i ærefrykt. I tillegg lage din egen kjole lar deg integrere design sett i filmer og på kjendiser.

Pageant kjole mønstre

Ulike måter å tjene Pageant Dresses


Utnytte en pre-designet mønsteret kan du sikre dimensjonene av en kjole er perfekt. Det er kjole mønstre tilgjengelig for nesten enhver stil og størrelse på en missekåringen kjole. Det kan være lurt å mikse og matche mønstre også. Hvis du finner en stroppeløs topp som er stylet til din smak på ett mønster kan du legge det til en lang flyter skjørt fra et annet mønster. Mønstrene er enkle å bruke; bare feste til stoffet, og deretter kuttet i henhold til riktig størrelse og følge den vedlagte sy retninger.

Transformere en gammel kjole

Ulike måter å tjene Pageant Dresses


En annen fin måte å gjøre en missekåringen kjole er ved å kjøpe en gammel, brukt kjole og skreddersy det til nye moter. Start med å endre bodice å passe dagens stilarter. Fjern puffy eller cap sleeves og la kjolen til å være enten stroppeløs eller legge til det for en grime eller strappy toppen. Legge blondekant til toppen av bodice og bunnen av skjørtet er en flott måte å legge til en spesiell touch til kjolen. Du kan også vurdere å endre skjørtdelen ved å redusere tyll under for en mindre puffy utseende eller ved hemming en rift i den ene siden, slik at kjolen har mer sex appeal.

Kle opp en enkel kjole

Ulike måter å tjene Pageant Dresses


Ved hjelp av bånd, blonder og paljetter, kan du forvandle en enkel kjole eller hver dag kjole til den perfekte missekåringen kjole. Kutt nok snøre til å dekke en hel kjole i en komplementær farge og sy den på plass. Hvis du har en svart kjole, kan det være lurt å vurdere å bruke en burgunder fargede blonder som vil legge til skjønnheten av kjolen. Deretter gjelder et bredt bånd rundt avfall på kjolen og bind den i en bue i ryggen. Du kan også være lurt å sy på paljetter å fremheve bodice av kjolen.

Related Posts