Unike Spørsmål for en preteen Pageant

Unike Spørsmål for en preteen Pageant


Still spørsmål utenom det vanlige for å unngå de vanlige svarene preteens kan ha praktisert. Preteen konkurranse deltakerne er i alderen ni til 12, så spør unike spørsmål kan provosere interessante svar. Mens det er viktig å stille noen alvorlige spørsmål, ha det gøy og be deltakerne til å bruke sin kreativitet og fantasi.

Spørsmål om Andre Deltakerne

Erkjenner forsonende kvaliteter av andre er en viktig del å bygge et positivt selvbilde. Spør preteen deltakerne hvilke kvaliteter hennes konkurrenter har som ville gjøre dem en stor tittel-holderen. For eksempel spørre "Hvis du ikke er valgt, hvem ville du velge og hvorfor?"

Spørsmål om tittelen

Utfordre preteen deltakerne til å definere tittelen de kjører for. Forstå hennes perspektiv på hvorfor hun konkurrerer, eller hva hun tror hun konkurrerer for, opplyser dommerne om hennes begrunnelse for deltakelse i konkurranser. Vurdere å spørre hva tittelen betyr for henne, hva tittelen betyr for hennes venner eller hva tittelen betyr for hennes familie. Et eksempel spørsmål kan være: "Hva synes vennene dine om deg konkurrere i denne missekåringen?"

Rolle Tilbakeføring Spørsmål

Sett deltakerne i dommerens posisjon. Still spørsmål som "Hvis du var dommeren, hva ville du spørre?" Unge deltakere bør bruke sin fantasi. Omvendt roller og be henne om å lede intervjuet med å spørre dommerne to eller tre spørsmål. Denne rollen reversering viser dommerne hvordan deltakerne samhandle med mennesker.

Hva ville du gjort hvis...

Spør preteen konkurranse deltakerne til å fullføre en setning som begynner med "Hva ville du gjøre hvis ..." Bruk fun ber for eksempel: hvis du var en fugl; hvis du kunne ha et ønske gitt; og hvis du vant en million dollar. Det er ingen gale svar på disse spørsmålene, så bruk disse spørsmålene for å lette deltakarar i intervjuet.

Related Posts