Valentinsdag Søndagsskolen Kurs for barn

Valentinsdag Søndagsskolen Kurs for barn


Valentinsdag er en dag å feire kjærligheten. Lær søndag skoleklasse om betingelsesløs kjærlighet som Gud har til sitt folk gjennom sanger, bibelvers og Valentinsdag håndverk. Bruk historier fra Bibelen som viser dybden av Jesu kjærlighet for å illustrere hvordan å vise ekte kjærlighet til andre gjennom handlinger og gode ord.

Lessons of Love

Lær budskapet om Guds kjærlighet til søndag skoleelever ved å dele med dem som Gud elsker alle, og så skal alle Guds barn. Diskuter at vi skal elske våre naboer, venner, familier og selv våre fiender, fordi Gud elsker hver person, uansett hva. Bibelen har mange passasjer som er hensiktsmessig å lese for barn om kjærlighet. Du kan også be barna til å lære en del av en passasje, avhengig av deres alder. Noen gode skriftsteder som taler om Guds kjærlighet er en John 4: 7-21 og Matteus 22: 36-40. Etter denne leksjonen kan du opprette en Valentinsdag håndverket å forsterke det du har lært. Å gjøre Valentinsdag kort uttrykker kjærlighet til venner og familie bidrar minne barna å vise sin kjærlighet. Du kan også ha barn gjør en Valentine engel ved hjelp av en opp-ned hjerte for kroppen og to sidelengs hjerter for vinger. Barn kan skrive et bibelvers om Guds kjærlighet på engelen.

Kjærlighet er...

En populær passasje i Bibelen som beskriver kjærlighet er en Korinterbrev 13. Les dette avsnittet med søndagsskole klassen og diskutere egenskapene kjærlighet. For eksempel, i gangen, det står "Kjærligheten er tålmodig, kjærligheten er snill." Diskuter hva tålmodighet betyr, og hvordan barna kan øve på å være tålmodig. Drøft hvordan de kan øve godhet. La elevene lage et kunstprosjekt etter leksjonen. Hjelp hvert barn skjære ut en stor konstruksjon papir hjerte og deretter skjeen maling på hjertet. La dem fold hjertet i to for å spre maling, og når de åpner den opp, vil de ha en malt motiv hele sitt hjerte. Så hjelpe dem skrive "Love is" på hjertet, og liste noen kvaliteter av kjærlighet over hjertet.

For så har Gud elsket verden

John 3:16 stater "For så høyt har Gud elsket verden at han gav sin enbårne sønn, at hver den som tror på ham, ikke skal gå fortapt, men ha evig liv." Les dette verset til barna og diskutere hvor mye Gud må elske sine barn til å gi opp sin sønn for andres liv. Barn kan da bli ledet i sangen synger verset. For en aktivitet, kan du hjelpe barn kutte ut papir kors og lim papirhjerter til korset, som symboliserer Guds kjærlighet til å sende Jesus til å dø for syndene til folket.

Jesus Loves Little Children

Lær barna i søndagsskolen hvor mye Jesus elsker dem ved å lese historien finnes i Markus 10: 13-16. Historien forteller om hvordan Jesus viser kjærlighet og aksept til barn. Syng med elevene sangen "Jesus Loves Little Children». Du kan også be elevene lage en bok fylt med magasinet cutouts små barn. Du kan skrive på dekselet "Jesus elsker alle barna i verden."

Related Posts