Vitser om greske guder

Vitser om greske guder


Gamle grekerne sannsynligvis tok mytologi for alvor å ta opp vitser om gudene. De fleste vitser om greske guder synes ganske nylig og er i en gåte format og lett forstås av allmennheten og barn. Hvorvidt tilsiktet, er noen av vitsene lett spores til historier i den greske guden mytologi.

Word Play

Boom bardic Log arkiver gamle vitser knyttet til greske gudene som er først og fremst en play-on-ord. Det er ikke nødvendig å forstå gresk mytologi som vitsene har lite å gjøre med den refererte gresk gud. Hva slags sko har en gresk gud bære? Tennis Zeus. Hvilken gresk gud er den mest forblåste? Ares. Hvordan blir gamle grekerne håndklær merket? Hans Og Hercules. Hva er en favoritt spill av gammel gresk mytologi? Hydra og gå søker. Hva er et annet navn for Hercules første arbeidskraft? Finne Nemean. Hvordan du bekjenner din kjærlighet for et hav nymfe? "Jeg vil elske deg om du er Nereid eller Farid." Hvordan fikk gamle mikrober komme seg rundt? Med Scylla. Hva er et spill populær i gresk mytologi? Plukk opp Styx.

Tantalus

Hva saus gjorde Tantalus satt på hans mat? Tartaros saus. Dette spøk er en annen play-on-ord, men det er relatert til mytologien av demigod Tantalus, hvis far var Zeus. James Hunter for Encyclopedia Mythica bemerker at Tantalus var kongen av Sipylos og invitert til å spise middag med gudene. Zeus hadde delt hemmeligheter på middag, men Tantalus brøt en tillit ved gjenfortelling dem. Hans straff var å alltid være "tantalized" med sult og tørst i Tartaros, et sted med evig pine i underverdenen langt under Hades. Frukt hang lavt, men når han kom ut, ville vinden blåse dem bort. Selv Tantalus var opp til halsen i vann, kunne han aldri drikke så vannet drenert bort som han senket hodet.

Hera

Hvor ble de gamle greske gudinnen må gå? Til en Hera avtale. Det er ikke så langt hentet å forestille seg at Hera, en Olympian gud kjent for sin skjønnhet ville ha regelmessige salong avtaler. Gresk kultur beundret fysisk skjønnhet og Hera var sjalu hustru Zeus.

Panne

Hvorfor Satyr har en slik hodepine? Han ble truffet i hodet med en stekepanne. Greek-Gods.info, konstaterer at Satyrs var guddommelige halvt menneske halvt geit skapninger. Satyrs var de opprinnelige festløver, etter Dionysus guden for vin på sine reiser, mens du drikker og danser med nymfer. Pan, den mest skjemmende av alt Satyrs var en Gud og leder av Satyrs kjent for å spille en fløyte. På dette notatet: Ordet satire, for en komisk stil av drama, kan spores tilbake til ordet Satyrs.

Related Posts